Головна » 2009 » Травень » 14

Напередодні війни лейтенант прикордонних військ Іван Буров прибуває з короткострокової відпустки для продовження служби на межі СРСР і Польщі. Після нападу німецьких військ Бурів єдиний, хто залишається в живих на увіреній йому ділянці державного кордону. Тим часом ворог вже просунувся далеко на схід. Дізнавшись, що окупанти господарюють в селі, де живе Ханна - кохана Бурова, він вирішує вести власну війну із загарбниками. Поодинці, серед боліт і лісів, в жарі і в холод, без сну і відпочинку, Бурів стає серйозною загрозою для фашистів, своєрідним «духом помсти» - за загиблих товаришів, за право любити, що відняло.






net
Початок Великої Вітчизняної Війни. Фронтова агітбригада прибула на передову, щоб підтримати бойовий дух солдатів. І раптом відразу після концерту одна з актрис, Маша, зустрічає тут людину, якої вона любила, і яка зникла з її життя 5 років тому. Він — капітан Олександр Громов, простій піхотний командир, «гарматне м'ясо» війни. Не дивлячись на те, що Маша вийшла заміж за народного артиста, за минулі роки її відчуття до Олександра не загаснули. Тим часом з свідчень полоненої «мови» Громів розуміє, що через декілька годинників почнеться крупне настання, і почнеться воно з атаки на його батальйон.





net
Історія відбувається в останні дні Другої Світової Війни на тлі запеклих боїв на східному фронті. Західні союзники висуваються до Німеччини, Червона Армія пробивається до Берліна. Черчиль хвилюється з приводу післявоєнних планів Росси щодо Європи.













net
1941. Червень. Невелике село недалеко від межі. До війни залишаються лічені дні. Двох старих друзів Петро і Василь вирішили поженити своїх дітей. Згоди Григорія і Олени вони не запитали. Та і що питати: раз батьки так сказали, значить, так воно і буде. Григорій не любить наречену, його серце давно зайняте односельцем Дашей, до якого і втік Грішка прямо під час свого весілля. А брат його Іван, давно закоханий в Олену, вирішив наречену вкрасти. Та батько не дозволив. А вранці почалася війна. Григорій повертається в місто на роботу. По дорозі він потрапляє під бомбардування німецької авіації.


  Категория: Серіали | Просмотров: 956 | Добавил: Admin Дата: 14.05.2009